SUSHI MAMA

SUSHI MAMA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 214 beoordelingen
29 mei 2020 om 22:23 Wacht tijd 115mn
29 mei 2020 om 19:47 De bezorging zou een uur duren maar heeft uiteindelijk bijna 2 uur geduurd. De sushi was lekker maar erg groot en er zaten haren in.
29 mei 2020 om 7:53 Bezorgtijd vond ik eigenlijk te lang (85 min). is jammer je niet gewaarschuwd wordt, kan je dan bepalen of je zo lang wilt wachten. Desondanks was het het wachten waard. Voor mij de beste sushi van leiden. geen koude prefab sushi, vers zoals het hoort..
23 mei 2020 om 21:34 The best sushi in Leiden.
22 mei 2020 om 17:21 Eten was prima. Bezorgtijd 2uur en 20 min. Blijkbaar heel druk vanwege hemelvaart. Kregen excuses aangeboden en extra zeewier.
14 mei 2020 om 21:39 Beste sushi uit Leiden!
12 mei 2020 om 22:37 35 min te laat plus zwarte haar in t eten. Smaakte verder prima
6 mei 2020 om 20:54 Best sushi in Leiden. Also best selection, although it would be nice to see more diversity (e.g. yellowtail) on the menu. Very good customer service. Only (minor) complaint: my request that no mayo be added was ignored.
6 mei 2020 om 10:16 Sushi tasted good but it got a bit scrambled on the delivery which also was quite slow
4 mei 2020 om 14:53 Beste sushi die ik ooit heb gegeten. De springrolls zijn echt een aanrader. Helaas was de bezorgtijd wel erg lang namelijk 1.5 uur
1 mei 2020 om 21:47 Surprisingly good sushi and sashimi. On time delivery. Long wait but matched the initial estimate.