SUSHI MAMA

SUSHI MAMA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 262 beoordelingen
27 okt 2020 om 19:33 Heerlijk!!!
26 okt 2020 om 8:18 I cannot chose more delivery time because it was almost 2h waiting for my sushi of which 50’ were “on delivery”. And when I called to the restaurant this woman spent so long to just recognize they don’t have delivery guys at all for weekend peak time
25 okt 2020 om 9:10 Na een uur en een kwartier werd ik gebeld dat de bestelling er ‘over 10 min zou zijn’. Dit duurde uiteindelijk nog 30 minuten. Edamame boontjes waren nog keihard, overige sushi viel ook tegen. Absoluut nooit meer bestellen!
11 okt 2020 om 14:06 Jammer dat we zo lang moesten wachten op onze bestelling. Het eten was heerlijk.
11 okt 2020 om 10:09 Al vaak besteld hier en het is iedere keer erg lekkere sushi. Maar helaas lukt het ze zelden om het binnen een redelijke tijd te leveren. Mijn ervaring is dat je er toch minimaal anderhalf tot 2 uur op moet wachten.
11 okt 2020 om 0:46 Food is good but they should really work on their delivery. Already is the second time that it takes more than an hours to arrive. Also this time they sent me the wrong food. Don't order here if you are hungry or in a rush. But the food is good though.
5 okt 2020 om 8:44 the delivery time was more then 2 hours and it was not complete
4 okt 2020 om 23:44 Great customer service, good fast delivery and excellent fresh sushi!
23 sep 2020 om 20:22 Heerlijke sushi
21 sep 2020 om 19:59 Duurde erg lang. Maar smaakte voortreffelijk.
19 sep 2020 om 20:02 Te dik gesneden sashimi. Rare saus onder de nigiri’s Rare salade/komkommer achtig iets met saus in de temaki Niet ons restaurant
18 sep 2020 om 21:46 Bezorging was te laat. Daardoor was warme deel van de bestelling koud helaas. Sushi was lekker.